网站导航     在线客服  
全部
2018托福真题解析汇总
学生选择在小站备考:30天 615872名,今日申请10082人    备考咨询 >>

托福阅读真题练习——工匠

2017年12月06日14:19 来源:小站整理
参与(0) 阅读(999)

托福备考资料免费领取

免费领取
摘要:托福阅读真题哪里有?大家平时备考托福阅读考试的时候都用的是哪些真题呢?除了TPO的托福阅读真题以外,大家进行托福阅读的练习大多数可能都是根据老托资料或者是课外资料来练习了。那么到哪里去找到托福阅读真题来进行练习呢?

托福阅读如何进行备考?除了大量的托福词汇储备以外,大家可能最需要的就是托福阅读真题的练习。那么除了TPO你还有哪些托福阅读真题进行练习呢?今天小编就为大家整理了托福阅读真题100篇:工匠的文本、题目以及答案,希望可以帮助到大家。

托福阅读真题练习——工匠图1

托福阅读100篇真题练习汇总:http://toefl.zhan.com/tfziliao63739.html

托福阅读文本:

From their inception, most rural neighborhoods in colonial North America included at least one carpenter, joiner, sawyer, and cooper in woodworking; a weaver and a tailor for clothing production; a tanner, currier, and cordwainer (shoemaker) for fabricating leather objects; and a blacksmith for metalwork. Where stone was the local building material, a mason was sure to appear on the list of people who paid taxes. With only an apprentice as an assistant, the rural artisan provided the neighborhood with common goods from furniture to shoes to farm equipment in exchange for cash or for "goods in kind" from the customer's field, pasture, or dairy. Sometimes artisans transformed material provided by the customer; wove cloth of yarn spun at the farm from the wool of the family sheep; made chairs or tables from wood cut in the customer's own woodlot; produced shoes or leather breeches from cow, deer, or sheepskin tanned on the farm.

Like their farming neighbors, rural artisans were part of an economy scene, by one historian, as "an orchestra conducted by nature." Some tasks could not be done in the winter, other had to be put off during harvest time, and still others waited on raw materials that were only produced seasonally. As the days grew shorter, shop hours kept pace, since few artisans could afford enough artificial light to continue work when the Sun went down. To the best of their ability, colonial artisans tried to keep their shops as efficient as possible and to regularize their schedules and methods of production for the best return on their investment in time, tools, and materials. While it is pleasant to imagine a woodworker, for example, carefully matching lumber, joining a chest together without resort to nails or glue, and applying all thought and energy to carving beautiful designs on the finished piece, the time required was not justified unless the customer was willing to pay extra for the quality — and few in rural areas were. Artisans, therefore, often found it necessary to employ as many shortcuts and economics as possible while still producing satisfactory products.

托福阅读题目:

1. What aspect of rural colonial North America does the passage mainly discuss?

(A) Farming practices

(B) The work of artisans

(C) The character of rural neighborhoods

(D) Types of furniture that were popular

2. The word "inception" in line 1 is closest in meaning to

(A) investigation

(B) location

(C) beginning

(D) records

3. The word "fabricating" in line 3 is closest in meaning to

(A) constructing

(B) altering

(C) selecting

(D) demonstrating

4. It can be inferred from the passage that the use of artificial light in colonial times was

(A) especially helpful to woodworkers

(B) popular in rural areas

(C) continuous in winter

(D) expensive

5. Why did colonial artisans want to "regularize their schedules and methods" (line 18)?

(A) to enable them to produce high quality products

(B) to enable them to duplicate an item many times

(C) to impress their customers

(D) to keep expenses low

6. The phrase "resort to" in line 21 is closest in meaning to

(A) protecting with

(B) moving toward

(C) manufacturing

(D) using

7. The word "few' in lines 23 refers to

(A) woodworkers

(B) finished pieces

(C) customers

(D) chests

8. It can be inferred that the artisans referred to in the passage usually produced products that were

(A) simple

(B) delicate

(C) beautifully decorated

(D) exceptionally long-lasting

托福阅读答案:

BCADD DCA

以上就是小编为大家整理的托福阅读100篇真题练习:工匠的文本、题目以及答案,大家在托福阅读考试进行备考的过程当中也可以拿这些题目来进行练习,相信对于你的托福阅读考试成绩提升会很有帮助。最后,小编预祝大家托福考试能取得理想的成绩。

特别申明:本文内容来源网络,版权归原作者所有,如有侵权请立即与我们联系contactus#zhan.com,我们将及时处理。
感觉茅塞顿开?现在就去练练手吧!
大家都在学

看完这篇文章有何感觉?已经有0人表态,0%的人喜欢

相关文章

110分托福大神力荐!搞定听说读写这些材料必备 托福加试全破解 轻松搞定加试这件小事儿 最新托福独立写作完整版题目+范文汇总 托福阅读真题练习:100篇托福阅读原文+题目+答案 【小站原创】TPO44托福阅读文本及答案解析(Seagra... 三个锦囊 解密托福阅读提速之道 16个托福阅读经典加试文章题答案汇总 托福机经之阅读机经 小站教育整理汇总