网站导航     在线客服  
2018托福真题解析汇总
学生选择在小站备考:30天 432739名,今日申请2079人    备考咨询 >>

【小站原创】TPO35托福综合口语题目文本及答案解析

2017年06月08日15:57 来源:小站教育作者:小站托福编辑
参与(0) 阅读(8486)

托福备考资料免费领取

免费领取
摘要:在托福口语备考中,我们应该选用怎样的备考材料呢?而TPO往往是考生备考托福最常用的资料。那么,在以下内容中,我们就为大家带来托福TPO35托福综合口语题目文本及答案解析,希望能为大家的托福备考带来帮助。

托福口语备考中,想要快速提升自己的托福口语能力,除了不断的累积自己的词汇和句型之外,从TPO练习入手也不失为一个不错的方法。那么,在以下内容我们就为大家带来TPO35托福综合口语题目文本及答案解析。

【小站原创】TPO35托福综合口语题目文本及答案解析图1

TPO模考软件35全套配套资料汇总>>>http://toefl.zhan.com/tpo56242.html

Task 3

TPO 35-S3

University Should Allow Students to Audit Classes

Many universities allow students to audit classes. That is, students may attend lectures and discussions for a particular class without completing the assignments, receiving a grade, or earning credit for the class. I think our university should allow this. Auditing classes would be good for interested students, since they would be able to learn more and experience a variety of different classes that they would not otherwise be able to take. Furthermore, it shouldn't create ant difficulties or additional obligations for professors, because these students wouldn't take tests or white papers that need to be graded.

Sincerely,

Samuel Stuart

The woman expresses her opinion about the letter writer's proposal. Briefly summarize the proposal. Then state her opinion about the proposal and explain the reasons she gives for holding that opinion.

Preparation Time: 30 seconds

Response Time: 60 seconds

范文:

The letter supposes that students should be allowed to audit class. It also gives two reasons: one reason is it can help interested students to learn more and enrich their experience; the other reason is because auditing students are not asked to take exams or be graded, so it will add no workload to professors. However, the woman rebuts this proposal. She thinks accepting auditing students will be bad for students who are taking this class because auditing students won’t spend enough time to prepare before class and thus will affect the quality of class discussion. The second reason given by her is although it seems that little workload will be added, in fact professors will still need to memorize extra names and need to answer the questions from auditing students. So it also requires professor’s lots of attention.

登陆后查看完整解析。

——小站托福频道,http://toefl.zhan.com/
本文中解析部分均为小站原创,小站教育享有对该内容的一切权益。转载请以超链接形式标注本文出处,并附上此申明,否则将追究法律责任。

特别申明:本文来自于小站教育【TPO】专栏,转载请以超链接形式标注本文出处,并附上此申明,否则将追究法律责任。

相关文章

托福备考资料在手 杀T就是这么简单... 【小站原创】TPO40-51题目及答案解析全收录(完整版) 托福TPO1-54<题目文本+答案解析>全收录 新托福独立口语 满分指导攻略 【小站原创】TPO40托福综合口语题目文本及答案解析 【小站原创】TPO48托福综合口语题目文本及答案解析 【小站原创】TPO41托福综合口语题目文本及答案解析 【小站原创】TPO42托福综合口语题目文本及答案解析

专题推荐

未输入验证码
未输入验证码
未输入验证码
获取验证码
免费领取
小站教育托福官方群

群号:857201332

「扫二维码 加入群聊」
加入
托福关键词