网站导航     在线客服  
全部
2018托福机经
   首页    托福   备考心经   TPO   正文
学生选择在小站备考:30天 502409名,今日申请763人    备考咨询 >>

【小站原创】TPO42托福阅读文本及答案解析(Explaining Dinosaur Extinction)

2016年05月16日10:54 来源:小站教育作者:小站托福编辑
参与(21) 阅读(21775)
摘要:想要全面的了解托福阅读的各类题型,相信TPO材料就是一个不错的选择了。那么,在以下内容中,我们就为大家带来TPO41托福阅读文本及答案解析(Explaining Dinosaur Extinction),希望能为大家的备考带来帮助。

托福阅读的备考过程中,除了大量的阅读之外,全面了解托福阅读的题型和解题方法也都是非常重要的环节。那么,在以下内容中就为大家带来TPO42中托福阅读文章题目及相关解析内容,希望能为大家的备考带来帮助。

【小站原创】TPO42托福阅读文本及答案解析(Explaining Dinosaur Extinction)图1

Explaining Dinosaur extinction

(原文略)

paragraph 1

Dinosaurs rapidly became extinct about 65 million years ago as part of a mass extinction known as the K-T event, because it is associated with a geological signature known as the K-T boundary, usually a thin band of sedimentation found in various parts of the world (K is the traditional abbreviation for the Cretaceous, derived from the German name Kreidezeit). Many explanations have been proposed for why dinosaurs became extinct. For example, some have blamed dinosaur extinction on the development of flowering plants, which were supposedly more difficult to digest and could have caused constipation or indigestion—except that flowering plants first evolved in the Early Cretaceous, about 60 million years before the dinosaurs died out. In fact, several scientists have suggested that the duckbill dinosaurs and homed dinosaurs, with their complex battery of grinding teeth, evolved to exploit this new resource of rapidly growing flowering plants Others have blamed extinction on competition from the mammals, which allegedly ate all the dinosaur eggs—except that mammals and dinosaurs appeared at the same time in the Late Triassic, about 190 million years ago, and there is no reason to believe that mammals suddenly acquired a taste for dinosaur eggs after 120 million years of coexistence Some explanations (such as the one stating that dinosaurs all died of diseases) fail because there is no way to scientifically test them, and they cannot move beyond the realm of speculation and guesswork.

1. In paragraph 1, why does the author include a discussion of when flowering plants evolved?

【事实信息题】

A. To help explain why some scientists believe that the development of flowering plants led to dinosaur extinction

B. To cast doubt on the theory that the development of flowering plants caused dinosaurs to become extinct

C. To suggest that dinosaurs were able to survive for as long as they did because of the availability of flowering plants

D. To emphasize that duckbill dinosaurs and horned dinosaurs were the first dinosaurs to become extinct

答案:B

解析:根据flowering plants evolved定位至except that flowering plants first evolved in the Early Cretaceous, 看其前面一句话Many explanations have been proposed for why dinosaurs became extinct. For example, some have blamed dinosaur extinction on the development of flowering plants,作者提及开花植物的原因就是为了怀疑一些说开花植物导致恐龙灭绝的理论,所以可知B选项正确。

登陆后查看完整解析。

更多托福题型讲解,提分技巧,名师免费公开课告诉你!

——小站托福频道,http://toefl.zhan.com/
本文中解析部分均为小站原创,小站教育享有对该内容的一切权益。转载请以超链接形式标注本文出处,并附上此申明,否则将追究法律责任。


特别申明:本文来自于小站教育【TPO】专栏,转载请以超链接形式标注本文出处,并附上此申明,否则将追究法律责任。
感觉茅塞顿开?现在就去练练手吧!
大家都在学

看完这篇文章有何感觉?已经有21人表态,48%的人喜欢

相关文章

【小站原创】TPO40-51题目及答案解析全收录(完整版) 【小站原创】TPO40托福阅读文本及答案解析(Ancien... 【小站原创】TPO48托福阅读文本及答案解析(Chines... 【小站原创】TPO41托福阅读文本及答案解析(Navajo... 【小站原创】TPO49托福阅读文本及答案解析(Ancien... 【小站原创】TPO41托福阅读文本及答案解析(Climat... 【小站原创】TPO40托福阅读文本及答案解析(Amphib... 【小站原创】TPO47托福阅读文本及答案解析(Coral ...