网站导航     在线客服  
全部
2018托福真题解析汇总
学生选择在小站备考:30天 494675名,今日申请5077人    备考咨询 >>

【小站原创】TPO42托福阅读文本及答案解析(Callisto and Ganymede)

2016年05月10日10:08 来源:小站教育作者:小站托福编辑
参与(21) 阅读(20960)

托福备考资料免费领取

免费领取
摘要:想要全面的了解托福阅读的各类题型,相信TPO材料就是一个不错的选择了。那么,在以下内容中,我们就为大家带来TPO42托福阅读文本及答案解析(Callisto and Ganymede),希望能为大家的备考带来帮助。

托福阅读的备考过程中,除了大量的阅读之外,全面了解托福阅读的题型和解题方法也都是非常重要的环节。那么,在以下内容中就为大家带来TPO42中托福阅读文章题目及相关解析内容,希望能为大家的备考带来帮助。

【小站原创】TPO42托福阅读文本及答案解析(Callisto and Ganymede)图1

Callisto and Ganymede

(原文略)

paragraph 1

From 1996 to 1999, the Galileo spacecraft passed through the Jovian system, providing much information about Jupiter's satellites. Callisto, the outermost of Jupiter's four largest satellites, orbits the planet in seventeen days at a distance from Jupiter of two million kilometers. Like our own Moon. Callisto rotates in the same period as it revolves, so it always keeps the same face toward Jupiter. Its noontime surface temperature is only about -140°C, so water ice is stable on its surface year-round. Callisto has a diameter of 4.820 kilometers, almost the same as that of Mercury. Its mass is only one-third as great, which means its density must be only one-third as great as well. This tells us that Callisto has far less of the rocky metallic materials found in the inner planets and must instead be an icy body through much of its interior.

1. According to paragraph 1, which of the following statements about Callisto is true?

【事实信息题】

A. It is the satellite closest to Jupiter's surface

B. Its surface temperature is constant at all times of the day.

C. It has the same mass and diameter as the planet Mercury

D. It completes one rotation every seventeen days.

答案:D

解析:根据原文Callisto, the outermost of Jupiter's four largest satellites, orbits the planet in seventeen days at a distance from Jupiter of two million kilometers.可知,orbits the planet in seventeen days at a distance from Jupiter 对应D选项中的one rotation every seventeen days. 所以D选项正确。

登陆后查看完整解析。

——小站托福频道,http://toefl.zhan.com/
本文中解析部分均为小站原创,小站教育享有对该内容的一切权益。转载请以超链接形式标注本文出处,并附上此申明,否则将追究法律责任。


小站托福
托福官方Q群 群号:857201332
精华资料下载 在线答疑 考友抱团
还可以第一时间参与福利活动哦
一键加入
特别申明:本文来自于小站教育【TPO】专栏,转载请以超链接形式标注本文出处,并附上此申明,否则将追究法律责任。
感觉茅塞顿开?现在就去练练手吧!
大家都在学

看完这篇文章有何感觉?已经有21人表态,95%的人喜欢

相关文章

【小站原创】TPO40-51题目及答案解析全收录(完整版) 【小站原创】TPO40托福阅读文本及答案解析(Ancien... TPO54托福阅读passage3原文与翻译 生命的元素 【小站原创】TPO48托福阅读文本及答案解析(Chines... 【小站原创】TPO49托福阅读文本及答案解析(Ancien... 【小站原创】TPO41托福阅读文本及答案解析(Navajo... 【小站原创】TPO41托福阅读文本及答案解析(Climat... 【小站原创】TPO40托福阅读文本及答案解析(Amphib...
托福关键词