网站导航     在线客服  
小站教育
2019托福真题解析汇总
学生选择在小站备考:30天 526411名,今日申请3994人    备考咨询 >>

【必备资料】官方真题Official1口语Task3题目文本及答案解析(原TPO)

2016年01月11日18:05 来源:小站整理
参与(2) 阅读(5473)

托福备考资料免费领取

免费领取
摘要:在托福备考过程中官方真题Official一项是备受大家青睐的一项备考资料,那么,在以下内容中我们就陆续为大家带来官方真题Official口语题目文本及答案解析。

托福备考的过程中,官方真题Official材料一直会是大家的首选。那么,在以下内容中我们就为大家带来官方真题Official口语的文本与相关解析,希望能为大家的备考带来帮助。

【必备资料】官方真题Official1口语Task3题目文本及答案解析(原TPO)图1

托福官方真题Official1口语task3题目 Reading Part:

Letter in the Centerville College NewsThe administration has announced plans to acquire a new sculpture for campus. We should all oppose this plan. The university’s poor financial condition led it to increase the price for campus housing and tuition by 15% this past year. Surely then it is in no financial position to purchase such an expensive sculpture. Moreover, just look at the sculpture: several 60-foot long steel plates, jutting out of the earth at odd angles! It’s just so large, it’ll take up all the green space in front of the campus center! This is public space that should be reserved for students to use.

托福官方真题Official1口语task3题目 Listening Part:

Now listen to two students discussing the opinion expressed in the letter.

(man) Did you see Paul’s letter in the paper about the new sculpture?

(woman) Yeah, but it was totally unconvincing. His reasons for opposing the plan are just totally o ff. I am glad that we’ll finally have some nice art on campus. I’d like to shake the donor ’s hand and say “thank you.”

(man) What do you mean the donor?

(woman) You didn't know? An anonymous donor is paying the bill for most of the sculpture.

(man) Not the university?

(woman) No! His assumptions about who’s paying are all wrong!

(man) Still, I wonder if he has a point about the space it’ll take up?

(woman) Well, you know why Paul is upset. He an d his friends are always out there on the lawn right where the sculpture will be, kicking around the soccer ball. Now they’ll just have to use another part of the campus to play.

(man) Oh! So he just doesn't want to have to move.

(woman) Yeah! For him, it’s sculpture versus convenience.


特别申明:本文内容来源网络,版权归原作者所有,如有侵权请立即与我们联系contactus@zhan.com,我们将及时处理。

相关文章

【托福口语资料】小站独家深度解析官方真题Official3... 【托福资料】托福官方真题Official1口语Task4题... 【托福口语资料】官方真题Official33口语Task2... 【口语资料】小站独家深度解析官方真题Official32—... 【托福口语资料】小站独家深度解析官方真题Official3... 【托福口语资料】小站独家深度解析官方真题Official3... 【托福资料】托福官方真题Official1口语Task3题... 【备考资料】托福官方真题Official1口语Task2题...

专题推荐

未输入验证码
未输入验证码
未输入验证码
获取验证码
免费领取

你可能需要的资料

小站教育托福官方群

群号:857201332

「扫二维码 加入群聊」
加入
日排行
周排行
托福关键词
版权申明| 隐私保护| 意见反馈| 联系我们| 关于我们| 网站地图| 最新资讯
© 2011-2019 ZHAN.com All Rights Reserved. 沪ICP备15003744号-3
沪公网安备 31010602002658号