网站导航     在线客服  
小站教育
2019托福真题解析汇总
学生选择在小站备考:30天 523110名,今日申请693人    备考咨询 >>

【备考资料】托福官方真题Official1口语Task2题目文本及答案解析(原TPO)

2016年04月12日17:28 来源:小站整理
参与(0) 阅读(2713)

托福备考资料免费领取

免费领取
摘要:在托福口语备考中,我们应该选用怎样的备考材料呢?而官方真题Official往往是考生备考托福最常用的资料。那么,在以下内容中,我们就为大家带来托福官方真题Official口语题目文本及答案解析,希望能为大家的托福备考带来帮助。

托福口语备考中,想要快速的提升自己的托福口语能力,除了不断的累积自己的词汇和句型之外,从官方真题Official练习入手也不失为一个不错的方法。那么,在以下内容我们就为大家带来托福口语官方真题Official的题目和答案解析。

【备考资料】托福官方真题Official1口语Task2题目文本及答案解析(原TPO)图1

托福官方真题Official1口语task2题目 Question:

Some people believe that television has had a positive influence on society. Others believe it has had a negative influence on society. Which do you agree with and why? Use details and examples to explain your opinion.

托福官方真题Official1口语task2答案解析:

解题思路一: Positive Influence

1. TS: State your stand

2. R1:Positive influence: focus on the main function of TV:

(2.1)dissemination of information and knowledge

(2.2)entertainment

3. R2:Negative influence (just mention)

4. Conclusion

解题思路二: Negative Influence

1. TS: State your stand

2. R1:Positive influence (just mention)

3. R2:Negative influence

(3.1)Lack of censorship--bad TV program--influence social ideology

(3.2)Make people lazy/unhealthy

4. Conclusion

【备考资料】托福官方真题Official1口语Task2题目文本及答案解析(原TPO)图2

托福官方真题Official1口语task2范文:

I think television has a positive influence on society. It’s a good source of news. The members in the society can get news easily from News Channels and thus keep themselves informed of what’s happening around.

Like, my grandfather watches News on TV every day just to keep up with the latest events. Besides, television can be a kind of entertainment. People can watch different shows on TV such as funny talk shows and soap operas. I have many friends who like watching Late show with David Letterman and some other friends like watching TV series such as Lost and Friends. They all consider TV as a good way of relaxing themselves and of killing time.

So, with the news and same TV programs, people in a society share a lot of things that they can talk about in any event. Therefore, society actually benefits from TV.

本文部分信息来源于新东方在线。如有任何问题,请联系小站管理员进行修改或删除。

特别申明:本文内容来源网络,版权归原作者所有,如有侵权请立即与我们联系contactus@zhan.com,我们将及时处理。

相关文章

【托福口语资料】小站独家深度解析官方真题Official3... 【必备资料】官方真题Official1口语Task3题目文... 【托福资料】托福官方真题Official1口语Task4题... 【托福口语资料】官方真题Official33口语Task2... 【口语资料】小站独家深度解析官方真题Official32—... 【托福口语资料】小站独家深度解析官方真题Official3... 【托福口语资料】小站独家深度解析官方真题Official3... 【托福资料】托福官方真题Official1口语Task3题...
未输入验证码
未输入验证码
未输入验证码
获取验证码
免费领取
小站教育托福官方群

群号:857201332

「扫二维码 加入群聊」
加入
日排行
周排行
托福关键词
版权申明| 隐私保护| 意见反馈| 联系我们| 关于我们| 网站地图| 最新资讯
© 2011-2019 ZHAN.com All Rights Reserved. 沪ICP备13042692号-23
沪公网安备 31011002003961号