网站导航     在线客服  
全部
2018托福机经
   首页    托福   备考心经   TPO   正文
学生选择在小站备考:30天 463422名,今日申请197人    备考咨询 >>

TPO4托福阅读Passage3原文文本+题目+答案解析

2018年01月17日16:06 来源:小站整理
参与(0) 阅读(1077)
摘要:TPO托福模考软件是目前市面上最好用的托福备考资料了,托福考生一般都会拿TPO来进行托福考试的练习。这里小编将为大家整理了完整理了TPO4托福阅读Passage3原文文本+题目+答案解析,帮助大家更好的进行托福听力备考

现在大家在进行托福备考时TPO托福模考软件相信是大家用的最多的工具了,对于托福成绩的提升是非常有帮助的。托福听力可以说是整个托福考试当中比较重要的一个部分,如何利用现有资料TPO模考软件来提升大家的托福成绩呢?今天小编在这里整理了TPO4托福阅读Passage3原文文本+题目+答案解析来分享给大家,希望对大家托福听力备考有帮助。

TPO4托福阅读Passage3原文文本+题目+答案解析图1

TPO4托福模考软件配套资料汇总→→点击进入

TPO4托福阅读Passage3原文文本

Petroleum Resources

Petroleum, consisting of crude oil and natural gas, seems to originate from organic matter in marine sediment. Microscopic organisms settle to the seafloor and accumulate in marine mud. The organic matter may partially decompose, using up the dissolved oxygen in the sediment. As soon as the oxygen is gone, decay stops and the remaining organic matter is preserved.

Continued sedimentation—the process of deposits’ settling on the sea bottom—buries the organic matter and subjects it to higher temperatures and pressures, which convert the organic matter to oil and gas. As muddy sediments are pressed together, the gas and small droplets of oil may be squeezed out of the mud and may move into sandy layers nearby. Over long periods of time (millions of years), accumulations of gas and oil can collect in the sandy layers. Both oil and gas are less dense than water, so they generally tend to rise upward through water-saturated rock and sediment.

Oil pools are valuable underground accumulations of oil, and oil fields are regions underlain by one or more oil pools. When an oil pool or field has been discovered, wells are drilled into the ground. Permanent towers, called derricks, used to be built to handle the long sections of drilling pipe. Now portable drilling machines are set up and are then dismantled and removed. When the well reaches a pool, oil usually rises up the well because of its density difference with water beneath it or because of the pressure of expanding gas trapped above it. Although this rise of oil is almost always carefully controlled today, spouts of oil, or gushers, were common in the past. Gas pressure gradually dies out, and oil is pumped from the well. Water or steam may be pumped down adjacent wells to help push the oil out. At a refinery, the crude oil from underground is separated into natural gas, gasoline, kerosene, and various oils. Petrochemicals such as dyes, fertilizer, and plastic are also manufactured from the petroleum.

As oil becomes increasingly difficult to find, the search for it is extended into more-hostile environments. The development of the oil field on the North Slope of Alaska and the construction of the Alaska pipeline are examples of the great expense and difficulty involved in new oil discoveries. Offshore drilling platforms extend the search for oil to the ocean’s continental shelves—those gently sloping submarine regions at the edges of the continents. More than one-quarter of the world’s oil and almost one-fifth of the world’s natural gas come from offshore, even though offshore drilling is six to seven times more expensive than drilling on land. A significant part of this oil and gas comes from under the North Sea between Great Britain and Norway.

Of course, there is far more oil underground than can be recovered. It may be in a pool too small or too far from a potential market to justify the expense of drilling. Some oil lies under regions where drilling is forbidden, such as national parks or other public lands. Even given the best extraction techniques, only about 30 to 40 percent of the oil in a given pool can be brought to the surface. The rest is far too difficult to extract and has to remain underground.

Moreover, getting petroleum out of the ground and from under the sea and to the consumer can create environmental problems anywhere along the line. Pipelines carrying oil can be broken by faults or landslides, causing serious oil spills. Spillage from huge oil-carrying cargo ships, called tankers, involved in collisions or accidental groundings (such as the one off Alaska in 1989) can create oil slicks at sea. Offshore platforms may also lose oil, creating oil slicks that drift ashore and foul the beaches, harming the environment. Sometimes, the ground at an oil field may subside as oil is removed. The Wilmington field near Long Beach, California, has subsided nine meters in 50 years; protective barriers have had to be built to prevent seawater from flooding the area.

Finally, the refining and burning of petroleum and its products can cause air pollution. Advancing technology and strict laws, however, are helping control some of these adverse environmental effects.

查看TPO4托福阅读Passage3的题目请进入下一页→→→

更多最新,最in的托福资讯,关注公众号:小站托福(ID:xiaozhantuofu2015)
特别申明:本文内容来源网络,版权归原作者所有,如有侵权请立即与我们联系contactus#zhan.com,我们将及时处理。
感觉茅塞顿开?现在就去练练手吧!
大家都在学

看完这篇文章有何感觉?已经有0人表态,0%的人喜欢

相关文章

【小站原创】TPO40-51题目及答案解析全收录(完整版) 【小站原创】TPO40托福阅读文本及答案解析(Ancien... 【小站原创】TPO48托福阅读文本及答案解析(Chines... 【小站原创】TPO41托福阅读文本及答案解析(Navajo... 【小站原创】TPO49托福阅读文本及答案解析(Ancien... 【小站原创】TPO41托福阅读文本及答案解析(Climat... 【小站原创】TPO40托福阅读文本及答案解析(Amphib... 【小站原创】TPO47托福阅读文本及答案解析(Coral ...