网站导航     在线客服  
托福独立口语满分指导攻略
学生选择在小站备考:30天 419593名,今日申请173人    备考咨询 >>

托福口语模板及参考范文汇总之动物园对动物的利弊

2018年04月12日15:00 来源:小站整理
参与(0) 阅读(651)

托福备考资料免费领取

免费领取
摘要:在托福考试中,同学们要想取得托福口语的高分,不仅仅需要练习自己口语的流利度,更要准备足够的托福口语素材以及背诵不同题材的要托福口语真题,本文将带来托福口语模板及参考范文汇总之动物园对动物的利弊的内容,希望能够帮助正在备考托福的同学们!

托福考试中,托福口语是其中最重要的部分之一,同学们要想取得托福口语的高分,不仅仅需要练习自己口语的流利度,更要准备足够的托福口语素材以及背诵不同题材的要托福口语真题,本文小编将为同学们带来托福口语模板及参考范文汇总之动物园对动物的利弊的内容,希望能够帮助正在备考托福的同学们!

托福口语模板及参考范文汇总之动物园对动物的利弊图1

托福口语题目:

Do you agree or disagree with the following statement? Zoos are more beneficial than harmful to animals.

托福口语参考范文:

I believe zoos are doing 【more】 harm than good to animals.

【加长版】

I believe zoos are doing 【more】 harm than good to animals. Firstly, living atthe zoo is not good for their physical health. In our local zoos, even though they have food to eat, animals like lions, tigers and monkeys are actually confined to tight space like cages and thus they cannot move, run, climb,hunt or play around like they did in their natural habitat, which will damage their health. Second, it’s also badfor their mental health. As we all know, many animals are social species and live in groups innature. So, staying at the zoo will make them feel very lonely, which may cause some chronic mental illness.

【简洁版】 I believe zoos are doing 【more】 harm than good to animals. Firstly, living atthe zoo is not good for their physical health. In our local zoos, animals like lions, tigers and monkeys are actually confined to tightspace like cages and thus they cannot move, run or play around like they did in their naturalhabitat, which will damage their health.

Second, it’s also badfor their mental health. As we all know, many animals are social species and live in groups innature. So, staying at the zoo will make them feel very lonely, which may impair their mental health and even cause some chronic diseases.

托福口语参考答案:

I disagree with the statement and I believe zoos are doing more harm to animals than good.

Firstly, it’s not good for their physical health. As I saw in a local zoo where the animals like lions, tigers and monkeys were actually confined to small places like cages, they cannot move around or running around or playing around like they did in the wild habitat. So I think it’s not good for their body health.

Second, it’s not good for their mental health, either. As we all know, animals are mostly gregarious, they want social life. So I think, staying in the zoo, they will actually feel very lonely. It’s not good for their mental health. They will catch some long-term diseases.

以上就是小编为同学们带来的托福口语模板及参考范文汇总之动物园对动物的利弊的全部内容,希望能够帮助正在备考托福的同学们!

小站托福
托福官方Q群 群号:857201332
精华资料下载 在线答疑 考友抱团
还可以第一时间参与福利活动哦
一键加入
特别申明:本文内容来源网络,版权归原作者所有,如有侵权请立即与我们联系contactus#zhan.com,我们将及时处理。
感觉茅塞顿开?现在就去练练手吧!
大家都在学

看完这篇文章有何感觉?已经有0人表态,0%的人喜欢

相关文章

考前演练 实战模拟 托福TPO全真模考 你练了吗 2017托福考试真题回忆与解析 2018年托福考试机经预测 2018年托福真题解析汇总 2016托福考试真题回忆与解析 2017下半年托福考试机经预测 托福口语题型话题以及高分范文下载-小站托福 托福独立口语真题基础段 如何赚钱满足奢侈需求
托福关键词