网站导航     在线客服  
全部
2018托福真题解析汇总
学生选择在小站备考:30天 492028名,今日申请3093人    备考咨询 >>

【小站原创】TPO38托福综合口语题目文本及答案解析

2017年06月13日15:54 来源:小站整理
参与(0) 阅读(3464)

托福备考资料免费领取

免费领取
摘要:在托福口语备考中,我们应该选用怎样的备考材料呢?而TPO往往是考生备考托福最常用的资料。那么,在以下内容中,我们就为大家带来托福TPO38托福综合口语题目文本及答案解析,希望能为大家的托福备考带来帮助。

托福口语备考中,想要快速提升自己的托福口语能力,除了不断的累积自己的词汇和句型之外,从TPO练习入手也不失为一个不错的方法。那么,在以下内容我们就为大家带来TPO38托福综合口语题目文本及答案解析。

【小站原创】TPO38托福综合口语题目文本及答案解析图1

TPO 38 S3

Student Play Should Be Free for Everyone

Thanks to our superb theater program here at the university, we are fortunate to be able to see many plays that are put on by student actors. However, while all employees and students at the university may attend these plays for free, anyone who is not directly associated with the university must play a fee to attend. I think student plays should be open to everyone free of charge. That way, people in the local community could benefit from having a free entertainment opinion in town. It would also be good for the student actors, since it would help to ensure larger audiences at the plays.

Sincerely, Marie Jones

The man express his opinion about the proposal described in the letter. Briefly summarize the proposal. Then state his opinion about the proposal and explain the reasons he gives for holding the opinion.

Preparation Time: 30 seconds

Response Time: 60 seconds

范文:

The letter discusses a proposal that students play should be free to everyone especially to the community citizens in town. It gives two reasons: one reason is it can provide the local community a free entertainment option; the other reason is it is also beneficial to the student actors by ensuring large amounts of audiences. The man agrees with this proposal and explains the advantages again. He says that there is no professional theaters or cinemas in town so it can be expensive and inconvenience for local people to get some entertainment. The open of students’ theater can deal with this question. Also, he thinks that the crowd of local audience will be good for the students’ actors. Because sometimes there are only few people in the theater, it will cast a negative influence on the actors.

登陆后查看完整解析。

——小站托福频道,http://toefl.zhan.com/
本文中解析部分均为小站原创,小站教育享有对该内容的一切权益。转载请以超链接形式标注本文出处,并附上此申明,否则将追究法律责任。
小站托福
托福官方Q群 群号:857201332
精华资料下载 在线答疑 考友抱团
还可以第一时间参与福利活动哦
一键加入
特别申明:本文内容来源网络,版权归原作者所有,如有侵权请立即与我们联系contactus#zhan.com,我们将及时处理。
感觉茅塞顿开?现在就去练练手吧!
大家都在学

看完这篇文章有何感觉?已经有0人表态,0%的人喜欢

相关文章

托福备考资料在手 杀T就是这么简单... 托福TPO1-54<题目文本+答案解析>全收录 新托福独立口语 满分指导攻略 【小站原创】TPO40托福综合口语题目文本及答案解析 【小站原创】TPO48托福综合口语题目文本及答案解析 【小站原创】TPO41托福综合口语题目文本及答案解析 【小站原创】TPO42托福综合口语题目文本及答案解析 【小站原创】TPO35-39题目及答案解析全收录(完整版)
托福关键词