网站导航     在线客服  
全部
2018托福真题解析汇总
学生选择在小站备考:30天 499035名,今日申请6787人    备考咨询 >>

【小站原创】TPO49托福综合口语题目文本及答案解析

2017年04月05日15:25 来源:小站教育作者:小站托福编辑
参与(3) 阅读(11784)

托福备考资料免费领取

免费领取
摘要:在托福口语备考中,我们应该选用怎样的备考材料呢?而TPO往往是考生备考托福最常用的资料。那么,在以下内容中,我们就为大家带来托福TPO49托福综合口语题目文本及答案解析,希望能为大家的托福备考带来帮助。

托福口语备考中,想要快速提升自己的托福口语能力,除了不断的累积自己的词汇和句型之外,从TPO练习入手也不失为一个不错的方法。那么,在以下内容我们就为大家带来TPO48托福综合口语题目文本及答案解析。

【小站原创】TPO49托福综合口语题目文本及答案解析图1

TPO49托福独立口语文本+范文>>>http://toefl.zhan.com/tpo54817.html

Task 3

阅读文本:

Make Textbook List Available Earlier

Students always have to wait until the beginning of the semester to fnd out which textbooks they will need for their new courses. But since a lot of students register early for their courses, I think that the list for each course should be available immediately at the time of registration.This would give students more time to shop around to find less expensive textbooks. And it would also allow them to start work on the teaching for their new courses early.

Alexandra Brown

听力文本:

Narrator: Now listen to two students discussing the letter.

Man: Hey, did you see Alexandra’s letter?

Girl: Yeah, what do you think?

Man: Well, it’s great. She really makes some good points, like the thing with the university bookstore is, if you buy a brand new textbook, it can be pretty expensive and they usually have only a few used textbooks around. They’re cheaper of course, but they sell out quickly.

Girl: That’s true.

Man: So this would give students time to look around on their own. You know, maybe they could find the books they need online, get books a few months ahead of time using the internet.

Girl: I agree.

Man: So this way students might be able to save a little money.

Girl: Right, so what do you think about the second point, about the reading assignment?

Man: I agree with that, too. It just makes a lot of sense, because things get really busy when the semester first starts and it can be hard to find time to keep up with all of the assignments, but students usually have some free time right before the start of the semester.

Girl: So we’d have a good opportunity to do some preparation.

Man: Exactly.

问题:

The man expresses his opinion about the proposal described in the letter.Briefly summarize the proposal.Then state his opinion about the proposal and explain the reasons he gives for holding that opinion.

范文:

In the letter, Alexandra proposes the school to offer the list of textbooks needed for each course earlier. In this way, students can have more time to find cheaper textbooks and start working on their new courses early. In the conversation, the man supports her proposal. The man states that brand new textbooks are usually expensive and the used one, which are much cheaper, sell out quickly. And if the book list are available earlier, students may be able to get textbook online with less money. In addition, the man agree that at the beginning of each semester, students are often quite busy, hard to keep up with all the assignments. If they can have the textbooks earlier, they may have more time to make preparation ahead of the semester.

——小站托福频道,http://toefl.zhan.com/

本文中解析部分均为小站原创,小站教育享有对该内容的一切权益。转载请以超链接形式标注本文出处,并附上此申明,否则将追究法律责任。

小站托福
托福官方Q群 群号:857201332
精华资料下载 在线答疑 考友抱团
还可以第一时间参与福利活动哦
一键加入
特别申明:本文来自于小站教育【TPO】专栏,转载请以超链接形式标注本文出处,并附上此申明,否则将追究法律责任。
感觉茅塞顿开?现在就去练练手吧!
大家都在学

看完这篇文章有何感觉?已经有3人表态,100%的人喜欢

相关文章

【小站原创】TPO40-51题目及答案解析全收录(完整版) 【小站原创】TPO40托福综合口语题目文本及答案解析 【小站原创】TPO48托福综合口语题目文本及答案解析 【小站原创】TPO41托福综合口语题目文本及答案解析 【小站原创】TPO42托福综合口语题目文本及答案解析 【小站原创】TPO47托福综合口语题目文本及答案解析 【小站原创】TPO46托福综合口语题目文本及答案解析 【小站原创】TPO40托福独立口语题目文本及答案解析
托福关键词